dimarts, 16 de maig del 2017

LES ARTS ESCÈNIQUES: EL CINEMA A TRAVÉS DELS SECRES



A l'Escola cada curs es desenvolupa un projecte  que té les seves arrels a l’Escola del Mar. Cada grup classe es prepara una proposta escènica en secret, la qual es mostra en un acte comú anomenat ELS SECRETS. El resultat final es una representació que integra diversos llenguatges: corporal, musica, oral, gràfic, plàstic...
Al llarg dels cursos s’han vist diferents línies: poesia, dansa, teatre, mim, ombres xineses... però la proposta pel curs actual està vinculada al cinema i el producte final una gran gala amb l'emissió de les pel·lícules creades a les classes en secret.
En el desenvolupament de la proposta personatges, escenes, rols, tècnica, organització... són diferents aspectes a treballar. La gestió s'haurà de repartir adequant les tasques a cada nivell.

La decoració dels espais propis de l’entorn proper dels alumnes haurà de reproduir la realitat dels estudis cinematogràfics i tots els alumnes participen en la preparació d'aquesta ambientació, cosa que  activa encara més el seu interès i motivació.

Com en tots els treballs integrats, l’avaluació, el treball cooperatiu, la metacognició o el treball específic són eixos a contemplar, i en el procés i resultat final s’han desenvolupat les habilitats i capacitats personals, socials i d’aprenentatge.
Tots gaudiran i aprendran fent cinema! 
En les imatges es veuen nens d'EI3 representant en grup diversos personatges.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.