dimecres, 25 d’octubre de 2017

L’HORT D’EIDurant aquesta setmana, els alumnes d’Educació Infantil inicien una de les pràctiques més completes que faran al llarg de tots els cursos: la cura de l’hort. Aquest és un hort urbà, d’una mida adequada i assequible per tal que els més petits se’l sentin seu. Malgrat les seves dimensions, permetrà conèixer el cicle de les plantes, aprendre a conrear-lo i respectar-lo i obtenir uns fruits que tots gaudiran a taula.
La font d’aprenentatge que representa l’hort arriba a tots els àmbits; coneixement, valors i emocions, estètica i cura de l’entorn. I per sobre de tot, en un món que cal fer sostenible, l’hort ensenya una manera de fer i de ser.
En les imatges es veuen  els alumnes acompanyats per les seves mestres i pels seus companys més grans que actuen en el marc de les activitats de Vida Social iniciant aquesta dinàmica. A partir d’ara, l’hort urbà els demanarà respecte, continuïtat i responsabilitat. Més endavant, a Primària tindran ocasió de responsabilitzar-se d’un hort molt més gran!
Les famílies poden veure més informació i imatges a través del GV de les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.