dijous, 8 d’abril del 2021

ELS HÀBITS DURANT L’ESTONA DE NATACIÓ!




L’estona de natació és sens dubte una de les més especials de la setmana. No només tenim la gran sort de poder realitzar activitat física dins de l’aigua sinó que també disposem d’unes instal·lacions que permeten, a tots els alumnes de l’Escola, treballar els hàbits i l’autonomia. Aquest treball d’hàbits és especialment important durant les edats més primerenques de l’escolarització.

Així doncs, per l’equip i el projecte, les estones d’abans i després de l’aigua són igual d’importants que la pròpia sessió de natació. Col·locar la tovallola petita només començar, plegar i endreçar la roba o fer el nostre mític “paquet” són algunes propostes pedagògiques pensades per ajudar a l’infant en la seva adaptació a la piscina i estimular l’assoliment d’aquells hàbits i rutines que el faran un alumne més autònom el dia de demà. Alhora, permeten desenvolupar competències relacionades amb el saber fer i el saber estar.

L’evolució que fan els nens i nenes al llarg del curs és francament increïble. D’alguna manera, veure’ls créixer és allò que dona valor afegit a aquestes estones al vestidor. Quines ganes de començar, la setmana vinent, amb els més petits de la casa! Serà d’allò més emocionant!


Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.