dijous, 15 d’abril del 2021

FEM D’ARTISTES A EI3


Durant les darreres setmanes l’art ha fluït per les classes d’EI3. Els infants ham desenvolupat la creativitat, la tècnica, les emocions dins del projecte integrat FEM D’ARTISTES. Els nens i nenes han gaudit de les diferents disciplines artístiques: cinema, pintura, fotografia... 

A partir de la seva inspiració, de les idees que han anat sorgint durant tot el procés han pogut gaudir dels reptes que els hem anat plantejant i aquests han estat la clau perquè els coneixements anessin apareixent i els infants els anessin explorant des de diferents punts de vista. Mentre feien d’artistes no només fomentàvem les habilitats plàstiques i creatives, també les de la comunicació, les matemàtiques, les del pensament, les motrius, les científiques, les personals i fins i tot les musicals.

Durant tot el projecte s’han aconseguit diferents productes finals que a tots els nens i nenes els ha fet molta il·lusió mostrar a les seves famílies en un museu únic i meravellós del que tots hem pogut gaudir com poden veure en alguna de les imatges.

Com sempre, el projecte integrat és el que ens permet lligar tots els coneixements de manera orgànica i assegurar que els coneixements dormen part de l’entorn propers dels nens i de les nenes, posant en valor les emocions i sobretot l’autoestima i l’autoconcepte de tots i cadascun d’ells i elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.