divendres, 9 d’abril del 2021

LES CARAMELLES


Un dels esdeveniments més tradicionals que es duen a terme a l'escola és la cantada de Caramelles, on, entre altres qüestions, celebrem l’arribada de la primavera. L'objectiu dels cantaires, juntament amb el bon temps i la claror del sol, són encomanar l'alegria i donar la benvinguda al canvi d'estació que deixa enrere el fred propi de l'hivern.

Els protagonistes d’aquest acte són els alumnes de quart de Primària, de les classes Del Xiprer, Llimoner i Tarongers. 

Aquest curs tot plegat ha estat un pèl diferent, ja que els protocols en què estem immersos, no ens han permès assistir presencialment a l'esdeveniment. Tot i això els alumnes de quart ens han fet arribar un vídeo preciós i hem pogut copsar perfectament l'essència de l'acte, tot allò que transmet aquesta festa i l'esforç i perseverància amb la que han treballat els nens i nenes.

Ells i elles duien el vestit tradicional català i ens han obsequiat amb un repertori de cançons pròpies de l’època de l’any.

Però el moment estrella de l’acte ha estat quan han interpretat les corrandes on demanen o reivindiquen certes concessions per part dels mestres. Aquesta part de l’espectacle és allò que els menuts esperen amb més expectació.

Des d'aquí volem agrair als més grans que continuïn treballant i vetllant perquè les més menudes i els més menuts continuem vivint amb la mateixa alegria i il·lusió tot allò que és tan tradicional i alhora necessari a l'escola. Gràcies!!!!

Imatges




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.