divendres, 23 d’abril del 2021

SANT JORDI

 


Avui 23 d’abril celebrem a l’Escola la diada de Sant Jordi. Durant tota la setmana els infants han fet diferents activitats relacionades amb aquest dia tan especial.

Els contes i les roses han estat els protagonistes i hem tingut la sort de gaudir del bon temps a l’aire lliure.

Els nens i nenes d’Infantil han portat una rosa de jardí per presentar-la al concurs de roses 2020-2021.  Cada classe ha seleccionat una rosa per poder-la presentar i ha hagut de pensar un nom per anomenar-la.

Totes les roses han estat mencionades i destacades per alguna característica rellevant. El jurat format pel Sr. Ramon Camps i el Sr. Sergi Sans han fet una descripció molt exhaustiva de totes les roses presentades.

Els nens d’EI5, primer, segon i tercer han elaborat diferents contes per al concurs literari i avui s’ha fet entrega dels premis destacant les obres seleccionades d’Etapa 1.

Les classes Del Bosc, Del Parc i Virolets han mostrat la seva creativitat a partir d’uns contes molt ben descrits, que porten al lector a viatjar a mons màgics.  El jurat ha obsequiat les classes d’EI5 amb un lot de contes per a cada grup.

La pròxima setmana ens espera un munt d’històries per descobrir i gaudir tots plegats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.