dijous, 22 d’abril del 2021

SECRETARIS DURANT LA COVID


Enguany, la realitat de les nostres nenes i nens d’infantil s’ha vist, d’alguna manera, condicionada per una situació de pandèmia que ens ha posat molts pals a la roda al llarg del curs. Per aquest motiu, i aquest any especialment, celebrem totes aquelles petites activitats d’escola que fem que, en circumstàncies normals, serien una part importantíssima del nostre dia a dia i del nostre projecte. 

Avui els presentem, literalment, la figura dels nostre secretaris de l’etapa d’Infantil. Elles i ells desenvolupen una tasca de suport per a les mestres. Així doncs, els secretaris i secretàries estan a disposició de les mestres per oferir un cop de mà sempre que sigui necessari. A la nostra etapa, cada vegada és més habitual creuar-se amb alguns d’aquests secretaris que circulen lliurement per l’escola sempre respectant les mesures establides pel Departament de Salut.

Així que avui els presentem als secretaris del nostre Cicle. A tots els agrada molt el seu càrrec perquè ajuden a les mestres. N’hi ha que prefereixen fer encàrrecs, d’altres que els agrada contestar el telèfon quan la mestra els hi ho demana i un parell que gaudeixen molt acompanyant amics de la classe a secretaria. Tots ells, fan una feina fantàstica a l’hora de conèixer i respectar les normes de l’escola. I per l’equip, una oportunitat excel·lent de promoure l’autonomia i la responsabilitat entre totes les nenes i nens de la classe. 

Així doncs, els deixem amb els protagonistes de l’entrada d’avui!

Imatges

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.