dimecres, 21 d’abril del 2021

LECTURA DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI


Dins del procés lectoescriptor és important dedicar uns minuts al dia a llegir. L'adult és el millor model lector. L'entonació, la pronúncia, l'expressió, el to de veu i l'actitud del referent influeix directament en la motivació dels nens cap a la lectura. El seu interès natural per les històries ja els predisposa positivament, només cal fomentar aquest interès.

Com a referents lectors dels nens i nenes, mestres i famílies juguem un paper molt important. L’aprenentatge de la lectura és l’objectiu final d’un procés que ha de ser atractiu, bonic i encoratjador.

Per Sant Jordi, com no podia ser d’una altra manera, aprofitem per apropar aquesta lectura a la llegenda del cavaller, la princesa i el drac. Els nostres infants viuen amb intensitat i imaginació cada moment de la història i de nosaltres depèn fer-la més o menys emocionant, divertida, motivadora, apassionant…

Aprofitem aquests dies, mestres i famílies, per acompanyar els nostres nens i nenes en la màgia de la lectura d’històries i no deixem de fer-ho, tants anys com ells i elles ens ho permetin.

Els deixem algunes imatges que il·lustren el que els hem explicat.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.