divendres, 30 d’abril del 2021

SORTIDES D'EI5. FEM D'ARTISTES


Totes les sortides que els nens i nenes fan durant el curs responen a les finalitats educatives de l’Escola i estan relacionades amb els Projectes que es treballen a l’aula.

Sortir en grup és necessari i positiu perquè s'interacciona amb els companys en entorns nous i desconeguts. La sortida ha d'estar vinculada als interessos dels nens i nenes. Les activitats han de ser les adequades pel que fa al lloc, espai, materials i activitats. Han d'oferir estímuls que siguin difícils de trobar amb altres entorns o contextos. Han de ser estimulants i permetre la creativitat.

Un cop acabat el projecte dels Contes, a les classes d’EI5 estem desenvolupant una nova unitat: FEM D’ARTISTES. L’art és el tema central i els artistes el motiu de la recerca i investigació. Les mestres d'EI5 han planificat unes sortides vinculades absolutament a la dinàmica de l'aula.

Els alumnes de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets d'EI5 han anat al Park Güell per aprofundir en l'obra d'Antoni Gaudí, autor que representa el fil conductor del projecte integrat que estan portant a terme. Amb les seves tutores i els mestres acompanyants han pogut descobrir les diferents formes d'art que desenvolupava l'artista. A més a més, han gaudit d'un entorn immillorable, totalment envoltat de natura dins de la ciutat de Barcelona.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.