divendres, 8 de febrer del 2019

TALLAR AMB EL GANIVET



El Menjador és un dels espais de formació i aprenentatge més importants de l’Escola. Durant l’hora de dinar, quan es prepara el menjador i també quan s’acaba l’àpat, les oportunitats de créixer i evolucionar són extraordinàries.
Valors, emocions, relacions, autonomia i higiene van en paral·lel en l’adquisició de les normes del saber menjar.
Tallar amb ganivet no és fàcil per a uns infants que estan encara desenvolupant la motricitat i la coordinació dels ulls amb les mans. La destresa s’adquireix amb la pràctica, però abans cal tenir un coneixement de les eines i el seu ús.
En aquestes imatges es veuen nens d’EI4 practicant la forma d’agafar els coberts i tallar els aliments amb diversos elements. Ara ja són a punt per utilitzar-los. Taula per taula fan aquest pas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.