dilluns, 11 de febrer del 2019

TREBALL PER PROJECTES




Els nens i nenes estan desenvolupant un projecte a cada aula que els permetrà assolir uns objectius i aprendre uns continguts. A través d’una estona de treball global i cooperatiu hauran de fer recerca i experimentació  i també una estona de treball més específic de sistematització i aplicació que els permetrà consolidar l’aprenentatge que han fet .

Tot ha començat a partir d’un conte que es desenvolupa en un context de fantasia. Els espais de l’entorn proper dels nens i nenes s’han transformat gràcies a la decoració que han dut a terme entre tots. La representació creada es situa en tres espais naturals: el fons del mar, la cova i el bosc.

Amb aquesta motivació, els alumnes triaran el seu projecte que els portarà a comprendre i esbrinar una incògnita relacionada amb un d’aquests tres entorns.

Un cop encuriosits i motivats, els alumnes s’hauran de posar d’acord sobre què és allò que els provoca necessitat de saber més. La dinàmica que es desplegarà, un ric espai d’aprenentatge,  desembocarà en un resultat final que es materialitzarà durant la Setmana de Carnaval. D’aquesta manera, caldrà també decidir la disfressa que es lluirà el dia d’aquesta festa.

A les imatges es veuen els alumnes compartint les idees i sensacions que els provoca l’entorn, reflexionant en grup i escollint el projecte a través d’una votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.