dimecres, 15 de novembre del 2017

LA FIRA. GRAN PROJECTE D’ESCOLA




La Fira és un esdeveniment que es pot definir com el producte final d’una empresa creada pels alumnes de segon de Batxillerat per tal d’assolir l’autonomia econòmica que els permeti realitzar el viatge de fi d’estudis. La destinació d’enguany és Hongria.
Aquest gran projecte, aquesta empresa es porta a terme tenint en compte els àmbits socials, culturals, científics, ètics i estètics i amb la col·laboració de tota la comunitat. El dia 2 de desembre tindrà lloc el gran esdeveniment i la seva gestió i realització té un alt grau de complexitat.
Tota l’Escola s’ha posat en marxa ja fa dies i s’ha implicat per col·laborar-hi. Des de la promoció  Kétezer (dos mil en hongarès), arriben a tots els nivells pautes i consignes de realització i cal posar fil a l’agulla.
Enguany, els infants d’Educació Infantil han de representar AIGUA, element present en la capital hongaresa.
Així doncs, es fa realitat una vegada més la col·laboració i interacció entre grans i petits, tan imprescindible en el nostre Projecte.
En les fotografies es veuen alumnes de les classes d’EI5 amb els seus mainaders (alumnes de cinquè de Primària) plasmant segons la seva creativitat la realització artística requerida pels companys de Batxillerat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.