dimarts, 21 de novembre del 2017

PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA


Un músic és una persona que interpreta o compon música. Una orquestra és un grup de músics tocant diferents instruments dirigits normalment per un director i que interpreten l'obra de manera conjunta. Un concert és una audició col·lectiva d’una o més peces musicals.
Avui, aquesta tarda, en el marc de la celebració de la setmana de la Música, els infants més petits han fet realitat aquests tres conceptes: han estat músics, han format una orquestra i han interpretat un concert amb instruments elaborats pel ells mateixos, dirigits pel Sr. Víctor.
La música té una gran influència en els sentiments i accions de les persones i és necessari que l’escola es mostri molt sensible a aquesta evidència. Per això, els infants viuen la música d’una manera continuada i natural en tots els entorns escolars. En ocasions especials, com ara durant la setmana de Santa Cecília, patrona de la música, aquesta realitat es posa de manifest més que mai.
En les imatges es veuen els alumnes d’Educació Infantil interpretant amb els instruments que ells mateixos han realitzar les peces musicals que han format el Petit Gran Concert tot seguint el ritme i la pulsació:


  • EI3: Simfonia de la sorpresa. Joseph Haydn
  • EI4: Dansa de la fada de sucre. Tchaikovsky (Arr. Sverre Indris Joner)
  • EI5: Pizzicato. Leo Delibes 
  • Tots junts: Obertura de Carmen. Bizet
A través del blog de música del Sr. Víctor Blasco podran escoltar totes les peces musicals. 
Indiquem l’enllaç:








 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.