dimarts, 28 de novembre de 2017

UNA NOVA SORTIDAEls alumnes de les classes Virolets, Del Bosc i Del Parc d’EI5 faran diverses sortides durant el curs relacionades amb diferents àmbits. Conduïdes per les seves tutores, les activitats que es realitzaran tenen un nexe comú a banda del coneixement: és la interacció i l’aprenentatge entre iguals.
Aniran a la Biblioteca Municipal per motivar el gust per la lectura i iniciar-se en el rol d’usuari, en un parell d’ocasions faran jocs cooperatius i d’estratègia en un entorn urbà i natural per reforçar vincles i adquirir recursos d’actuació. Faran la seva primera sortida de convivència dormint fora de casa i realitzaran una visita a una escola de parla anglesa per relacionar-se personalment i en anglès amb els companys que han conegut a través d’Internet.
La sortida que fan avui és imprescindible! Els infants visiten una granja on es posaran en contacte amb l’ambient rural coneixent directament la realitat d’aquest entorn. Avui, els alumnes de les classes Del Parc, Del Bosc i Virolets donen menjar als animals, veuen com es cuiden i coneixen les seves característiques immersos en la vida dels ramaders i pagesos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.