divendres, 18 de novembre del 2016

SETMANA DE SANTA CECÍLIA, SETMANA DE LA MÚSICA

La música forma part de la vida quotidiana de l'Escola. Els nens s'emocionen, es sensibilitzen i gaudeixen i no només a la classe de música, amb les diferents expressions musicals que reben, ja que aquestes acompanyen les diferents situacions que es viuen a les aules i espais propers. És en les sessions de llenguatge musical que els nens fan amb el professor on aprenen i desenvolupen diferents aspectes: ritmes, qualitats dels sons, cançons, danses i a poc a poc, es van fent coneixedors d'aquest art i en gaudeixen cada vegada més.
Quan arriba la diada de Santa Cecília, es comparteix i s'expressa tot el potencial i la sensibilitat que s'ha anat adquirint relacionant-ne el contingut amb les vivències reals per donat significat a la celebració.
En aquestes imatges, es veuen diferents alumnes creant el seu instrument amb el qual interpretaran el Petit Gran Concert de Santa Cecília que els alumnes d'Educació Infantil estan preparant i que es celebrarà el proper dimecres.
Música, llenguatge plàstic, ciència, emoció i literatura es barregen en aquesta activitat ja que el concert troba la seva motivació en EL LLIBRE DE LES BÈSTIES, de Ramon Llull que els nens han estat treballant durant aquest trimestre.
Imatges: fent l'instrument

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.