divendres, 6 de novembre del 2020

CAMPANYA A CAPS GENERALS DE COLOR



El dia 26 d’octubre vàrem iniciar la Campanya a Caps Generals de Color del curs 20-21. Totes les etapes ho estan treballant a les aules per tal de conèixer els Candidats que s’hi presenten, que són alumnes d’ESO3. Aquest any hem hagut de treballar per ajustar la Campanya a les mesures de seguretat necessàries per garantir el compliment dels protocols derivats de la Covid-19, però tot i això la il·lusió i ganes de participar dels alumnes més grans han estat les vertaderes protagonistes.  

Els Candidats han estat treballant per preparar les seves propostes electorals. Un cop les van tenir ben pensades, les van compartir amb tots els alumnes de l’Escola als mítings electorals, que enguany es van fer mitjançant vídeos o videoconferències. Els infants, a EI4, trien el Color al qual volen pertànyer i també rebran consells i orientacions dels Caps Generals de Color. Ha estat important conèixer les propostes que han presentat els Candidats tals com concursos de talents, treball cooperatiu amb organitzacions benèfiques, entre d’altres. Mica en mica es va treballant el sentiment de pertinença al grup Color i es fan dinàmiques dins del grup heterogeni per fomentar la bona convivència i el compromís i responsabilitats individuals i col·lectives.  

Tot i les circumstàncies, la Campanya a Caps Generals de Color forma part d’una de les essències del nostre projecte de Vida Social i ha estat cabdal adaptar-la a les necessitats d’aquest curs perquè els infants puguin viure la il·lusió d’aquests dies i entrenar-se, mica en mica, en l’aprenentatge de la democràcia i la participació a la Ciutat-Escola.  

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.