divendres, 6 de novembre del 2020

 KITS CONFINAMENT



L’Equip docent ha adaptat totes les programacions del curs amb el pla d’actuació COVID-19.

Els infants estan vivint amb normalitat la situació excepcional causada per la pandèmia. Les aules són un entorn segur on els nens i nenes es relacionen amb el seu grup estable i posen en pràctica els valors que l’Escola treballa i reforça: l’empatia, l’esforç, ser bon company/a...

El Claustre d’Infantil segueix treballant per preveure els diferents escenaris que poden sorgir durant aquests mesos i és per això que ha estat treballant en els Kits de material per situacions de confinament.

Per preparar-los, les tutores han planificat les sessions virtuals que es portarien a la pràctica en una situació de confinament tenint en compte la part de treball global on l’infant ha de poder experimentar, crear, manipular, fer-se hipòtesis... i la part de treball específic que anirà relacionat amb aquelles activitats més sistemàtiques com el traç o els racons de treball.

El Kit d’EI3 es basa en elements naturals que ens permeten crear una figura humana, un animal, un objecte... deixant volar la imaginació.  Les diferents programacions ens determinaran la consigna que rebran els infants a l’hora de crear, per poder portar a la pràctica la seqüència didàctica programada.

En el cas d’EI4, el punt de partida és un conte que potencia la creació d’un invent fabulós que sorgeixi dels interessos de cada alumne. L’expressió oral, la presa de decisions i la creativitat es treballaran de forma contínua al llarg de totes les sessions.

Per últim, el kit d’EI5 s’ha centrat en el treball específic: numeració, traç...i jocs de taula per potenciar el treball que es realitza a l’Escola i que els alumnes són capaços de fer autònomament. Alhora, a les sessions virtuals es podrà treballar el projecte integrat que pertoqui per temporalització.

El Garbí virtual serà la plataforma que ens permeti publicar les propostes didàctiques complementàries a les sessions virtuals.

Tot l’Equip d’Infantil seguirem treballant per donar la millor qualitat als nostres alumnes i famílies transmetent en qualsevol format l’essència del nostre projecte educatiu.

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.