dilluns, 9 de novembre del 2020

 UT2-EI3-COM SOM



Els nens i nenes d’EI3 es troben en una etapa sensorial on estan descobrint el propi cos i el dels altres. Una vegada s’ha finalitzat la primera unitat temporal “Benvinguts a l’Escola” on l’objectiu principal era l’adaptació dels infants, els alumnes d’EI3 estan preparats per començar el segon projecte: Com som. La introducció del repte cognitiu comença a partir del conte “Els 5 sentits d’en Pol”  on s’activaran els coneixements previs fent-ne la lectura i participant en una conversa col·lectiva.

Cada setmana es treballa un dels sentits participant en diferents activitats que els permetin practicar la part del cos requerida. Al final de cada setmana es farà un recull de tots els elements utilitzats o que reflecteixin el que s’ha treballat guardant-ho a dins d’una capsa. A més a més, a la classe s’aniran construint racons sensorials per potenciar la descoberta dels sentits mitjançant el joc lliure.

Les capses que s’aniran construint de cadascun dels sentits serviran per ensenyar-li a la mascota de l’aula tot el que han après els infants. Durant el temps de reflexió també s’intercanviaran les capses amb la classe paral·lela per intentar esbrinar quin sentit descriu cascuna d’elles i així poder posar en pràctica els coneixements apresos.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.