dimecres, 25 de novembre del 2020

 CELEBREM SANTA CECÍLIA!



El passat diumenge 22 de novembre va ser el dia de Sta. Cecília, patrona de la música. Durant el dia d’ahir, tots els alumnes de l’etapa, van gaudir d’una celebració diferent, però bonica i emotiva alhora.

Totes les nenes i els nens de l’etapa, des d’EI3 fins a EP3, han preparat un concert sense precedents per un curs carregat fins d’alt de normes i protocols de seguretat. Enguany, per primera vegada, els nens i nenes han gaudit del concert de manera virtual des de les seves respectives classes. Tot i trobar a faltar reunir-nos i celebrar la diada de Santa Cecília en companyia d’altres grups, ha estat un concert preciós carregat d’optimisme i alegria.

Aquest any, el fil conductor del concert de Santa Cecília de la nostra etapa és un conte titulat “La cançó més bonica del món”. Els creadors d’aquest fantàstic conte són els alumnes de les classes d’EP3, Tramuntana, Ponent i Mestral. Es tracta d’un conte molt bonic, ple de personatges i amb una reflexió final preciosa sobre el valor de la pròpia experiència al llarg de qualsevol aventura.

Aprofitem aquest espai per agrair la feina feta a tot l’equip de mestres que hi ha al darrera de cada un dels vídeos que els hem fet arribar. Especialment a les nostres fantàstiques mestres de música! 


Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.