dijous, 19 de novembre del 2020

INTRODUCCIÓ DEL GANIVET


La introducció del ganivet es realitza a EI4, ja que els suposa un gran treball de motricitat fina i coordinació. Cada any el tió ens té preparada una gran sorpresa: una bossa de ganivets per començar a practicar durant l’hora de dinar.

Per introduir aquest element les tutores valoren la maduresa del seu grup i decideixen quin és el millor moment per començar.

Els alumnes aniran aprenent a tallar els diferents aliments amb l’ajuda de la tutora que serà el model per a tots els infants.

Per tal de personalitzar aquest aprenentatge, la mestra anirà dinant cada setmana en una taula diferent per consolidar el procés i seurà a una altra taula quan els alumnes puguin ser autònoms tallant.

Des de l’Escola animem les famílies a col·laborar en el procés de la introducció del ganivet introduint aquesta eina en els àpats familiars.

Aquest curs, excepcionalment, s’ha introduït el ganivet a principi de curs amb els alumnes d’EI5 ja que l’any passat, degut al confinament, no es va poder treballar.

L’Escola ha partit dels coneixements dels alumnes i ha reforçat tots els continguts que no es van poder consolidar a causa de la COVID- 19.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.