dijous, 19 de novembre de 2020

UT2 - EI4 - LA TRIA DE COLORLa tria de color és un dels moments més importants i bonics per les nenes i els nens d'EI4. És una de les primeres decisions importants, de caràcter individual que prenen els alumnes i que tindrà continuïtat durant tota la seva vida escolar.

Aquest procés comença situant els alumnes dins de l’Escola. Les mestres els expliquen qui va construir l’escola, com era l’Escola del Mar, el paper del mar que és d'on van sortir els tres colors: Blanc, Blau i Verd... Tot el que representa ser d'un Color, ja que els nens del mateix Color treballen en equip, s’ajuden, col·laboren... perquè a l’escola tot funcioni bé.

Tot coincidint amb la campanya electoral dels candidats a Caps generals de Color de l’Escola, vam estar animant els nens i nenes a escollir de quin Color volien ser: el blau del cel i el mar, el blanc de la neu i el mar, el verd dels prats i el mar. Hem estat reflexionant sobre molts altres aspectes, si hi ha algun germà gran, pare/mare... que ha estat d'agun Color...

Hem demanat a alguns dels candidats a Caps Generals de Color que expliquin als alumnes d’EI4 com ells van decidir el seu Color, com se senten...

Després de tot aquest procés, cada alumne triarà el seu Color i explicarà el perquè. La mestra els ajudarà a decidir-se, a explicar-ho i tot acabarà amb una gran celebració, ja que per fi hauran decidit a quin Color pertanyen.

A partir d'aquest moment, només quedarà comunicar-ho als companys, als mestres i als Caps Generals de Color.

Imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.