dijous, 19 de novembre del 2020

INSTRUMENT SANTA CECÍLIA




La Música és la protagonista durant aquests dies a totes les aules d’Infantil. Queda molt poc per Santa Cecília i els infants han creat un instrument que pugui sonar fort i fluix.

A les classes Cu-cut, Picarol i Molí d’EI3 han fet unes MARAQUES, instrument de percussió que sona per sacseig quan colpegen els elements que hi ha en el seu interior amb la paret interna de la maraca.

A les classes Contes, Joguines i L’Estel estan fent unes CASTANYOLES instrument de percussió consistent en dues peces de fusta o d'os, que, agitades una contra l'altra, produeixen un so sec i fort que sol servir principalment per a acompanyar danses.

A les classes Virolets, Del Parc i Del Bosc estan fent unes MARAQUES PESSIGADORA, multinstrument de percussió que sona per sacseig quan colpegen els elements que hi ha en el seu interior amb la paret interna de la maraca i alhora produeix un so sec quan pessigues la part superior del mateix.

Avui hem dut a terme EL CONCERT DE SANTA CECÍLIA intern per classes, aquest any a causa de la COVID-19 no hem pogut convidar les famílies per tal de vetllar per la seguretat de tots seguint el pla d’actuació 2020-2021.

Per tal de seguir compartint les celebracions, un equip extern de gravació s’encarregarà de filmar diferents actes i celebracions, com és el cas de Santa Cecília, per poder publicar una petita mostra dels diferents productes i celebracions d’aquest curs 2020-2021 cap al voltant del Nadal.

El proper dilluns 23 de novembre tota l’Escola celebrarà el dia de Santa Cecília. Els alumnes d’EI visualitzaran tot el concert gravat de l’Etapa 1.

Imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.